keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Päivitys päivityksestä

Huolimatta hehkeistä heinäkuun helteistä, sain yritykseni kotisivut päivitettyä. Suuret kiitokset nuorisolle, joka jälleen kerran avusti ideoimalla ja koodaamalla paketin kasaan. Itse en olisi siihen pystynyt.

Arotronin sivuilta löytyy nyt ajan tasalla olevat tiedot kirjoistani ja tulevista projekteista. Sivuilta löytyy myös tietoa tarjoamistani luennoista ja kursseista sekä linkki keskustelupalstalleni Henkireikään. Keskustelupalstaa olisi tarkoitus viritellä aktiiviseen toimintaan viimeistään uuden kirjan (Usko, toivo ja raskaus) putkahtaessa maailmaan noin kuukauden kuluttua.
Syksyä odotellessa
Todennäköisesti järjestän syyskaudella myös avoimia teemailtoja Lohjalla hengellisen väkivallan aihepiireistä.  Iltojen aikatauluista ei ole vielä tietoa. Lisäilen infoa tänne sekä Arotronin sivuille kunhan saan jossain välissä syksyä palaveerattua aikuistyön pastorin kanssa.

Ne joilla on mahdollisuuksia tulla mukaan Lohjalla järjestettäviin iltoihin, voivat esittää toiveita syksyn iltojen aihepiireistä. Alla on muutamia aiheita, joista olen pitänyt alustuksia vuosina 2010-2014.

Ylihengellistämisen vaarat
Lähimmäisen vakaumuksen kunnioittaminen
Epäterveestä hengellisyydestä irtautuminen
Epäterveet / narsistiset uskonnolliset auktoriteetit
Uskontojen uhrien auttaminen
 
Lahkossa, minäkö?
Sama kirja, monta tulkintaa
Lapsuuden hengellisiä traumoja
Katsaus hengellistä väkivaltaa käsittelevään kirjallisuuteen
Pelon ja syyllisyyden vankina

Uskonnot ja mielenterveysongelmat
Hengellisyys ja narsismi
Uskonnon varjolla tapahtuva hyväksikäyttö
Voiko uskonto olla hengenvaarallinen?
Läheiseni on uskonnon uhri

Jos joku edellä mainittu aihe kiinnostaa, laita viestiä tai heitä kommenttia. Olettaisin, että syksyn iltoja tulee olemaan kerran kuukaudessa syyskuulta joulukuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti