tiistai 18. lokakuuta 2022

Kirjasta apua tupakoinnin lopettamiseen

Huomioithan, että seuraava teksti sisältää mainoslinkkejä. Ne on merkitty *-merkillä. 

 
Löysin kymmenisen vuotta sitten kirjastosta kirjan Stumppaa tähän. Se auttoi minua ymmärtämään paremmin läheisteni nikotiiniriippuvuutta. 

Allen Carrin vanha ja useampanakin erinimisenä painoksena ilmestynyt teos on helppolukuinen ja selkeä. Se on opas, jonka avulla monet ovat päässeet irti tupakasta jopa ilman vieroitusoireita. Carr tietää mistä kirjoittaa, sillä hän oli entinen ketjupolttaja.

Pokkarin ydinopetus on lyhyesti kiteytettynä seuraava: Tupakoinnin lopettava ei luovu mistään. Päinvastoin hän pääsee eroon haitallisesta paheesta, nikotiiniriippuvuudesta. 

Yllä olevalla aukeamalla luetellaan kaikki tupakoinnin edut. 

Jos olet miettinyt savuttomuutta, anna Carrin kirjalle mahdollisuus. Et menetä mitään, jos lainaat kirjan kirjastosta tai luet sen lukupalvelusta. Kirjakaupasta ostettunakin pokkari maksaa suunnilleen saman verran kuin yksi tupakka-aski ja kestää huomattavasti pitempään. Myös jälleenmyyntihinta on parempi. :-)

Vuosien varrella tupakan hinta on noussut merkittävästi. Jos käyttää päivittäin vaikkapa 10 euroa tupakointiin, haihtuu viidessä vuodessa savuna ilmaan hieman yli 18 000 euroa.

Jos on jo päässyt eroon tupakasta fyysisesti, mutta kaipuu tupakointiin on jäänyt kaivertamaan ajatuksiin, kannattaa lukea Carrin kirja. Moni tupakoinnin lopettanut on edelleen mielen tasolla nikotiinin orja. Kirjan avulla on mahdollisuus vapautua viimeisistäkin tupakanhimon siteistä.

Carrin pokkarista on tehty useampia erinimisiä painoksia. Kirjaa löytyy kirjastoista nimillä: Vihdoinkin savuton, Vihdoinkin vapaa tupakasta ja Stumppaa tähän! Sisältö on kaikissa painoksissa sama.

 

Osta Stumppaa tähän pokkarina *Adlibriksen kautta

Lue tai kuuntele Stumppaa tähän kirja *Bookbeatin kautta

Edellä olevan linkin kautta pääset kokeilemaan BookBeatia maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. ”Huomaa että linkin etu koskee vain uusia BookBeat-käyttäjiä”

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti